miercuri, 27 ianuarie 2021

Dacă ai drepturi, ai și responsabilități


   Elevii IP Școala Profesională, or. Cupcini, la data de 26.01.2021, fiind ghidați de către profesoara de limba și literatura română, dna Gudumac Galina, au organizat o expoziție de desene cu tema: Obligațiile elevului. Prin aceste desene, elevii au vrut să transmită colegilor următorul mesaj: Dacă ai drepturi, ai și responsabilități!
   Aceste desene scot în evidență că elevii au obligaţia să frecventeze toate orele de curs şi să se pregătească la fiecare disciplină de studiu, să respecte  curăţenia, liniştea şi ordinea în spaţiul şcolar. Le este interzis elevilor să folosească telefoanele mobile în timpul orelor de curs, al examenelor şi al concursurilor. De asemenea, în timpul programului şcolar, elevii nu pot părăsi perimetrul școlii şi le este interzis să provoace, să instige şi să participe la acte de violenţă în unitatea de învăţământ şi în afara ei.
   Şcoala este o etapă iniţială a formării omului ca personalitate, care dă deschidere spre viitor, spre învăţare continuă, spre autoeducaţie şi autoinstruire.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu