joi, 5 noiembrie 2015



     La 30 septembrie și 1 octombrie 2015 trei cadre didactice de la Școala Profesională or.Cupcini au participat la seminar de ghidare a cadrelor didactice la completarea în scris a Agendei formării profesionale, organizat de Proiectul Parteneriat de instruire a meșteșugarilor Kreishandwerkerschaft Hersfeld-Rotenburg împreună cu reprezentanții Școlilor Profesionale Florești, Cahul nr.2 și Căușeni din Republica Moldova. 
     Agenda formării profesionale este în Germania un „caiet de raportare despre formarea profesională”, care, pe lângă funcțiile pedagogice, are îndeosebi funcții de dirijare și de control.
     Legea formării profesionale germană prevede completarea obligatorie a unei agende de formare profesională conform regulamentului de formare profesională pentru fiecare profesie.
     Agenda formării profesionale ca mijloc didactic de asigurare a succesului procesului de învățare. Ea constituie astfel și un mijloc modern de management de formare profesională ăn cadrul întreprinderii. Elevii învață astfel să documenteze procesele de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu