luni, 26 februarie 2018

Întâlnirea cu agentul companiei CREATIVSEVEN.

   La data de 15.02.2018, în cadrul decadei la meseria ”Operator pentru suportul tehnic al calculatoarelor”, în incinta Școlii Profesionale or. Cupcini, a avut loc întâlnirea elevilor de la această meserie cu reprezentantul companiei CREATIVSEVEN – Roșca Vadim.
    A fost abordat procesul de muncă în cadrul companiei, oferta de muncă. De asemenea au fost prezentate lucrările acestei companii. Elevii au pus întrebări referitor la angajare, cerințelor de lucru. Roșca Vadim detaliat a răspuns elevilor, fiind surprins de numărul elevilor care au venit la întâlnire și de numeroasele întrebări date de ei. Au fost distribuite spoturi cu informație despre această firmă.
    Elevii care sunt pasionați de design, arhitectură, programare au posibilitatea de a fi angajați la această companie moldo–germană după absolvire.
    Planul de carieră rămâne la alegerea elevilor de azi, absolvenților de mâine!




   Activitate extracurriculum în cadrul decadei la meseria:
   Operator pentru suportul tehnic al calculatoarelor.
   La 15 februarie 2018 în sala de festivități a Școlii Profesionale or. Cupcini a avut loc concertul ”START TIC”.
   Scenariul acestui concert a fost elaborat de cadrele didactice Aliona Ogorodnic și Victoria Jelimalai.

   Programa a fost veselă, diversă și interesantă. În prima parte elevii din grupele 16,26,36 au  participat la un concurs sub formă de jocul ”Erudit -- cafe”, răspunzând la întrebări ce țineau d profesie. A doua parte a fost activitatea creativ - artistică. Elevii Cristina Ignatev, Grossu  Cristi și și Coștei Natalia au interpretat cântece și au dansat, fiind aplaudați de toți elevii din sală.
    Cel mai impresionant a fost că elevii au participat activ, cerând ca pe viitor să mai fie făcute activități de așa model.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu