marți, 3 noiembrie 2020

 A finisat decada Comisiei metodice
„Bucătar – Cofetar” cu genericul
„Toamna de aur 2020”


   A devenit o bună și frumoasă tradiție ca în fiecare toamnă să ne manifestăm rodul muncii maiștrilor – insrtuctori, profesori și elevi, căci toamna se numără bobocii.
   Decada a fost plină de expoziții interesante și ore publice.

    • 26 octombrie: Deschiderea decadei a luat start cu o expoziție de articole de cofetărie a cofetarilor anului 1, sub ghidarea maistrului – instructor Donțul Emilia. Fiind la început de drum, tinerii cofetari au demonstrat abilități frumoase, care le-au îmbinat cu un frumos colaj de toamnă.
    • 27 octombrie, în cadrul decadei „Toamna de aur”, elevii grupei 15, maistrul instructor Guțu Piotr au desfășurat o lecție deschisă la Instruirea Practică Modulară (IPM) la tema „Formele de tăiere a legumelor și fructelor”, iar lucrările individuale au fost expuse sub formă de expoziție în holul școlii. Toți doritorii au putut savura din culorile frumoase ale toamnei și lucrările neobișnuite ale tinerilor bucătari.
    • 28 octombrie a fost remarcată cu o expoziție de bucate din carne, expusă de elevii grupei 24, maistru instructor – Zagorcea Nina. Am fost martorii oculari a realizărilor frumoase a unui evantai neobișnuit de bucate din carne.
    • La 29 octombrie a fost  expusă o expoziție cu genericul „Articole de cofetărie”. Torte, rulade, chekuri, prăjituri, plăcinte și biscuiți au umplut masa festivă a „Toamnei de Aur”.
    • Un reverans de adio pentru toamna de aur au executat elevii grupei 14, în frunte  cu dna Liudmila Plataș, maistrul instructor. Un deosebit carving ce a adus toate culorile toamnei, toată bogăția ei.

   Totalurile decadei „Toamna de aur 2020” ne dau speranțe pentru viitor.
   O toamnă frumoasă să aveți!































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu