duminică, 26 martie 2017

Raport
de colaborare
cu Liceul TeoreticS. Kovalevskaiadin or.Cupcini


La data de 22, 23 martie 2017 în Școala Profesională din or.Cupcini în cadrul proiectului-parteneriat de instruire a meşteşugarilor conform contractului de colaborare cu L.T. “Sofia Kovalevskaia” din or.Cupcini a avut loc vizita elevilor din clasa a VIII-a și VII-a
Obiectivul acestei vizite a fost popularizarea meseriilor care se studiază la școala noastră. Programul a cuprins vizitarea şcolii, activităţi demonstrative la lecțiile de instruire practică. Oaspeții au fost îndemnați să încerce să execute operațiile de întreținere a unui computer, să guste din bucatele preparate de elevii-bucătari.
Au apreciat varietatea activităţilor, modul lor de desfăşurare şi, totodată, au fost foarte mulţumiţi că au petrecut câteva ore atât de frumoase, alături de alţi copii. În școală se promovează modelul de șoala prietenoasă oferă experineţe pozitive pentru toţi copii şi promovează starea lor psihosocială bună, respectul de sine şi încrederea în sine.
Oaspeții au avut posibilitatea de a se familiariza cu atelierile, laboratoarele în proces de lucru la urmatoarele grupe:

  • gr. 26, meseria Operator pentru suport tehnic al calculatoarelor, Instruirea Practică Modulară, tema – Proceduri de întreținere a computerului. Maistru-instructor Jelimalai Victoria;
  • gr. 10, meseria Electrogazosudor-montator, Instruirea Practică Modulară, tema –Sudarea cu gaz a plăcilor de grosime 1,5 mm, sudarea cu arc electric a construcțiilor din cornier. Maistru-instructor Simon Victor;
  • gr. 13, meseria Cofetar, Instruirea Practică Modulară, tema- Coacerea checurilor. Maistru-instructor Donțu Emilia;
  • gr. 12 meseria Mecanic-auto, Instruirea Practică Modulară, tema-Transmisia automobilului. Maistru-instructor Cucoară Marcel.
  • gr. 15, meseria Bucătar , Instruirea Practică, temaPilaf. Maistru-instructor Guțu Piotr;
  • gr. 17, meseria Operator pentru suport tehnic al calculatoarelor, Instruirea Practică Modulară, tema – Montarea și demontare sursei de alimentare și plăcii de bază. Maistru-instructor Damean Tatiana.
  • gr. 22 meseria Mecanic-auto, Instruirea Practică Modulară, tema- Repararea articulațiilor cardanice. Maistru-instructor Caraulan Alexandru.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu