vineri, 22 ianuarie 2021

Bucate alese din bucătăria internațională


   Pe data de 20.01.2021, în laboratorul Bucătari, elevii grupei 34, meseria „Bucătar-Chelner” au susținut o evaluare la modulul 13 „Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria internațională”. Toți elevii au demostrat abilități practice la prepararea bucatelor, fiind supravegheați de maiștrii-instructori: Lesnic Svetlana și Barba Silva.

   Obiectivele de performanță finală au fost:
    1. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria franceză.
    2. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria italiană.
    3. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria germană.
    4. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria grecească.
    5. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria rusească.
    6. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria turcească.

   Elevii au realizat, cu succes, aceste obiective

    Evstrati Dragalin a preparat „Baclava” din  bucătăria turcească.
    Lungu Leonid a preparat „Pelimeni” din  bucătăria rusească.
    Solodchi Valeria a preparat „Carne ca la francezi”  din  bucătăria franceză.
    Mucuța Aurelia a preparat „Baclava” din  bucătăria turcească.
    Ungur Mihaela a preparat „Lazagna” din bucătăria italiană.

   De asemenea, s-au preparat și alte bucate din bucătăria internațională, ca de exemplu: salată „Cezar”, croasant, ștrudel, cannelloni și altele.

 

 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu