Bucate alese din bucătăria internațională
Pe data de 20.01.2021, în laboratorul Bucătari, elevii grupei 34, meseria „Bucătar-Chelner” au susținut o evaluare la modulul 13 „Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria internațională”. Toți elevii au demostrat abilități practice la prepararea bucatelor, fiind supravegheați de maiștrii-instructori: Lesnic Svetlana și Barba Silva.
Obiectivele de performanță finală au fost:
1. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria franceză.
2. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria italiană.
3. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria germană.
4. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria grecească.
5. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria rusească.
6. Prepararea și servirea bucatelor din bucătăria turcească.
Elevii au realizat, cu succes, aceste obiective
Evstrati Dragalin a preparat „Baclava” din bucătăria turcească.
Lungu Leonid a preparat „Pelimeni” din bucătăria rusească.
Solodchi Valeria a preparat „Carne ca la francezi” din bucătăria franceză.
Mucuța Aurelia a preparat „Baclava” din bucătăria turcească.
Ungur Mihaela a preparat „Lazagna” din bucătăria italiană.
De asemenea, s-au preparat și alte bucate din bucătăria internațională, ca de exemplu: salată „Cezar”, croasant, ștrudel, cannelloni și altele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu