vineri, 22 ianuarie 2021

Finalizare de modul


   Data de 20.01.2021, grupa 15 a finalizat modulul 4: „Prepararea sosurilor”.
   Pe decursul modulului elevii grupei au preparat peste 50 de sosuri.
   Au fost preparate sosuri albe și derivatele lor; sosuri roșii și derivatele lor; sosuri pe bază de smțntțnă; sosuri pe bază de lapte și derivatele lor; emulsii reci pe bază de ou-ulei și derivatele lor; emulsii calde pe bază de ou-unt și derivatele lor; diverse dresinguri pentru salate; sosuri dulci, etc.
   Diversitatea de sosuri preparate a dat posibilitate elevilor să-și îmbogățiască cunoștințele gastronomice, iar multe din ele elevii au hotărât  să le întroducă în meniul de acasă.
   Obiectivele de performanță finală au fost atinse sută la sută.
   S-au evidențiat elevii: Daraban Cristina, Fandofan Xenia, Martînov Anastasia, Pogorelovschi Daria, Guleac Irina, etc.

 








 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu