marți, 8 august 2017

Careul festiv
”Ultimul sunet pentru absolvenții anului de studii 2016-2017”
31 mai 2017
   Conform unei frumoase tradiţii, stabilite de-a lungul deceniilor, anual, la sfârşitul lunii mai, clopoţelul şcolar vesteşte încheierea unui an de studii. “Ultimul sunet” a venit cu mult soare și bucurie în sufletele copiilor, profesorilor, părinţilor și la Școala profesională or. Cupcini.
   Pentru cei 143 elevi a grupelor absolvente, această zi a avut o semnificaţie deosebită. Emoțiile celor care încheie școala sunt de neprețuit, bucurându–se de moment și înscriindu–l în registrul amintirilor ca pe o primă reușită personală, o încununare a eforturilor depuse în toți acești ani de studii.
   În cadrul activități elevii au prezentat programe festive, în care i-au felicitat pe ceilalţi colegi ai lor, au mulţumit profesorilor şi părinţilor, au recitat poezii, au dansat, au cântat.
   Administrația școlii, elevilor care urmează în curând să susțină examenele de absolvire, au dorit mult succes. Elevilor pentru succese deosebite la învățătură au fost decernate diplome de merit. Cei mai buni sportivi, au fost felecitați de oaspeții de la Centrul militar teritorial Edineţ, Comandantul Centrului colonelul Cuței Vitalie dorundu–le sănătate, succese.
   Careul solemn a fost încheiat cu ultimul sunet al clopoţelului pentru acest an și și lansarea porumbeilor în cer.
   Fiți creativi și entuziaști și profitați de această vârstă, în care timpul și energia sunt de partea dvs. Să aveți o viață frumoasă!!!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu