marți, 22 octombrie 2019

Comisia metodică ”Bucătar- Cofetar”
a desfășurat decada cu genericul:
”Festin de toamnă”

   Pe data de 30.09.2019 a fost organizată deschiderea decadei cu derularea unui filmuleț în Power Point despre profesia de bucătar, bucătar-chelner și cofetar.

   În cadrul decadei au fost efectuate lecții publice la instruirea practică și teoretică.
30.09.2019 – lecție deschisă în grupa 25 cu tema: ”Sortimentul și caracteristica bucatelor din carne și subproduse prăjite bucăți mici” – maistru: Guțu Piotr;
   01.10.2019 – Oră publică la lecția de limbă engleză – responsabil: Balan Natalia;
02.10.2019 –  Ora deschisă în grupa 13, tema: ”Clasificarea, sortimentul și caracteristica pomadei” – maistru: Poiată Livia;
   03.10.2019 –  Lecție deschisă în grupa 14, tema: ”Clasificarea supelor” – maistru: Zagorcea Nina;
   04.10.2019 – Lecție deschisă în grupa 25, tema: ”Capitalul necesar pentru afacera mea” – responsabil: Tîrnovan Iuliana;
   07.10.2019 – Lecție deschisă în grupa 14, tema: ”Formele de tăiere a legumelor” – maistru: Barbă Silvia și Zagorcea Nina;
   08.10.2019 – Lecție deschisă în grupa 24, tema: ”Procesul tehnologic de preparare a bucatelor din carne tocată” – maistru: Botnari Raisa;
   09.10.2019 –  Lecție deschisă în grupa 24, tema: ”Prepararea bucatelor dulci și băuturi” – maistru: Lesnic Svetlana și Botnari Raisa;
   Pe 10.10.2019 a fost desfășurată expoziția – ”Festin de toamnă” cu genericul ”Bucătăria moldovenească”. Toți elevii grupelor de bucătari au muncit cu abnegație, aducându-și aportul pentru această expoziție. Bucatele preparate au fost apreciate la justa lor valoarere de către colegi și întreg colectivul de cadre didactice promovînd astfel meseria de bucătar.
Pe 11.10. 2019 decada a fost finalizată, s-au făcut totalurile decadei de către comisia metodică ”Bucătar – Cofetar”.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu