joi, 2 decembrie 2021

„Alimentează-te corect!”

   Azi, 02.12.2021, în cadrul IP Școala Profesională, or. Cupcini, conform „Planului EEE-Evenimente creative”,  reprezentantul EEE din cadrul școlii, Țîțanu Gabriela, eleva gr.34, meseria „Bucătar-Chelner”,  fiind ghidată de către  Guțu Petru, maistrul-profesor la meseria „Bucătar” au organizat și desfășurat o campanie de informare cu genericul:  „Alimentează-te corect!”
   Pe parcursul zilei, organizatorii au repartizat, fiecărui elev și angajat al instituției:  mere, pliculețe de ceai din plante naturale și câte două prospecte, în care erau stipulate: „11 obiceiuri sănătoase pentru fiecare zi”, „ Cele 6 principii ale unui stil de viață sănătos”și „Etichetele alimentelor. Ia-le cu tine la cumpărături!”
   Scopul acestei activități a fost ca elevii să conștientizeze că alimentația corectă asigură creșterea și dezvoltarea adecvată a adolescenților și îmbunătățește sănătatea și buna funcționare a organismului, îi ajută pe adolescenți să-și îmbunătățească performanțele la învățătură și în sport. În același timp, alimentația  necorespunzătoare  poate duce la schimbarea greutății corporale, precum  și  la  apariția unor
boli cornice.




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu