miercuri, 6 decembrie 2017

Masterclass pentru Bucătar!

 

   În perioada 29 noiembrie – 01 decembrie 2017, grupul de maiștri de la Comisia Metodică ”Bucătar –Cofetar” a Ș. P. Or. Cupcini, în componența: Guțu Piotr, Lesnic Svetlana și Poiată Livia au participat la masterclass cu subiectul ”Bucătăria Internațională”, organizat de Asociația Obștească Educație pentru Dezvoltare (AED), în cadrul proiectului CONSEPT, sprijinit financiar de Fundația Liechtenstein Development Service (LED), în colaborare cu Studioul Gastronomic ”Lo Chef” și Casa Rinaldi în Moldova, condus de bucătarul – șef Danu Marian și Iurie Parcalab, specialiști în domeniul bucătăriei italiene, care au desfășurat la un nivel înalt activitățile practice și reperele teoretice, îmbogățind bagajul echipei cu o gamă bogată de bucate din bucătăria italiană, combinând produse autoctone cu cele de calitate pur italiană.
   Bagajul de noi cunoștințe practice ne dă posibilitatea de a implimenta rețete noi la lecțiile de instruire practică, la modulul: Bucătăria internațională, Prepararea bucatelor din carne, Prepararea bucatelor din pește, Salate și gustări, Prepararea articolelor din aluat, Supele pasate, etc. Cunoștințele dobândite vor îmbogăți biblioteca electronică a Comisiei Metodice și va constitui un bun suport teoretic la lecțiile de  instruire practică.
   Grupul de lucru și administrația Ș. P. or. Cupcini aduce sincere mulțumiri organizatorilor acestui masterclass și sperăm la o colaborare rodnică pe viitor.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu