luni, 25 februarie 2019

Finalizarea concursului cu genericul:  
Cel mai bun elev în meseriile - Bucătar și Cofetar

   Timp de două săptămâni, membrii comiciei metodice Bucătar, împreună cu elevii au organizat concursul cu genericul: Cel mai bun elev în meserie.
   Concursul a decurs în două etape: proba scrisă și proba practică.
   În cadrul probei scrise, elevii și-au demonstrat cunoștințele sale teoretice, ce țin de prepararea bucatelor. Pentru proba practică, elevii au depus un efort deosebit, ținând cont de următoarele cerințe: respectarea procesului tehnologic de preparare a bucatelor; respectarea regimului termic de preparare; respectarea tehnicii securității; cerințele sanitaro – igienice; încadrarea în timp; cerințe de calitate a produsului finit; temperatura de servire a bucatelor; amenajarea pe platou și servirea. În calitate de membri ai juriului au fost invitați următoarele persoane: preşedintele juriului - Camerzan Violeta, directorul școlii;  Cugal Galina, șef de secție pracrică, Odobescu Valerian, director adjunct practică și producere și maiștrii-instructori ce predau la meseriile: Bucătar și Cofetar.Adevăratele opere de artă culinară ale elevilor au dat mari bătăi de cap membrilor juriului..
   Locurile de frunte au fost repartizate astfel:
   
     grupa 14 – Lungu Leonid, Solodchi Valeria;
     grupa 15 – Rotari Olga;
     grupa 23 – Stadinciuc Alina, Sychiov Laurențiu;
     grupa 24 – Lapușcin Xenia;
     grupa 25 – Fandofan Anastasia, Iacoveț Filip;
     grupa 34 – Cecoi Snejana.

Urăm tuturor elevilor creștere profesională, îmbrățișare de noi abilități.















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu