vineri, 22 februarie 2019

Prima etapă a tradiționalei sărbători
Ziua ușilor deschise
la Școala Profesională din orașul Cupcini
 
   La 20 februarie 2019, în incinta Școlii Profesionale, or. Cupcini s-a desfășurat prima etapă a tradiționalei sărbători Ziua ușilor deschise. Obiectivele acestei activități au fost: ghidarea în alegerea profesiei (în carieră) a elevilor claselor a IX-a și stabilirea unei relații de parteneriat cu instituțiile publice de învățământ gimnazial.
   Cu această ocazie, ne-au onorat cu prezența 64 de elevi ai claselor a IX-a, însoțiți de către diriginții din gimnaziile: Chiurt, Cuconeștii Noi, Bădragii Noi, Terebna, Hădărăuți, Corpaci și Hancăuți.
   Prima parte a sărbătorii Ziua ușilor deschise  a fost întitulată: Vizită  în ateliere și laboratoare. Oaspeții au fost însoțiți de către cadrele didactice ale școlii noastre, pentru a vizita atelierele, laboratoarele, sălile de clasă, cantina, căminul, biblioteca, făcând astfel cunoștință cu școala, profesiile, precum și cadrele didactice.
   Cea de-a doua parte a sărbătorii a fost consacrată unei activitati-concurs cu genericul: Dragoste la prima vedere, dedicată sărbătorii îndrăgostiților Dragobetele sărută fetele.  Douăsprezece perechi, formate de către elevii școlii noastre și elevii veniți din gimnaziile sus-numite, au concurat pentru a obține titlul de DRAGOBETELE 2019 și ALEASA lui.
   Toți tinerii au dat dovadă de talent, grație și ingeniozitate. Perechea cu numărul 6  ( Lungu Leonid, elevul  grupei 14, meseria Bucătar și Maximenco Vladislava, eleva clasei a IX-a, gimnaziul Corpaci) a fost declarată învingătoare.
     Cu toții am trăit momente frumoase alături de acești tineri.
     Aducem sincere mulțumiri tuturor participanților și organizatorilor.




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu