miercuri, 17 aprilie 2019

Mâncați sănătos, pentru a avea un stil de viață sănătos

   La data de 10.04.2019, maistrul-instructor de la meseria Bucătar, dl Guțu Petru,  a avut  marea onoare de a  afla în incinta Ambasadei Italiei în Republica Moldova, fiind  printre invitații Companiei Casei Rinaldi, care are ca scop să transmită spiritul italian sub orice formă și la nivel emoțional, ca  fiecare dintre noi să se poată simți un pic italian.
   Chiar din primele clipe ale întrunirii, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Italiene în RM, dna Biagiotti Valeria, a creat o atmosferă prietenoasă. Cu un discurs emoțional cu tema:
Mâncați sănătos, pentru a avea un stil de viață sănătos! a frapat inimile bucătarilor din Republica Moldova, Secretarul Federației Internaționale de bucătari(FIC), dl Giovanni Baldantoni. N-a rămas indiferent față de nutriția corectă și echilibrată nici reprezentantul Companiei Casa Rinaldi în Republica Moldova, dl Franco Sanna. Dumnealui a prezentat ideea proiectului, ce promovează educația alimentară, implementarea strategiilor noi culinare, bazate pe nutriția corectă, pe corelarea calității vieții și lanțul alimentar.
Un punct primordial al întrunirii  a fost discuția ferbinte despre modalitatea de aderare la Asociația FIC, despre drepturile bucătarilor, formarea profesională.
   Un frumos masterclass  a fost oferit de către bucătarii-șefi: Enza Barbaro și Dan Marian, care au gătit paste cu pancetta și anhinarie în sos de telemea, parmesan și mentă. Delectându-se din gama largă de produse de la Casa Rinaldi, oaspeții au primit o deosebită plăcere gastronomică.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu