marți, 19 iunie 2018

Seminar-training "Eficiența organizațională"

   În scopul implementării art.18, pct.(3) al Codului educației, nr.152 din 17.07.2018 și a Memorandumului de Înțelegere, semnat între Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Fundația  Liechtenștein Development Service (LED) și în scopul dezvoltării organizaționale a instituțiilor de învățământ profesional tehnic, în perioada 11-15 iunie 2018, a fost organizat și desfășurat seminarul-training Eficiența organizațională , în incinta Complexului turistic Vatra din satul Vadul lui Vodă.
   În cadrul acestui seminar – training au participat 18 directori, directori adjuncți ai școlilor profesionale și centrelor se exceliență, printre care s-a aflat și reprezentanta Școlii Profesionale din or. Cupcini, doamna Cucoară Svetlana, director adjunct instruire și educație.
   În calitate de formatori au activat: Andrei Chiciuc, Cristina Vulpe, Valentina Chicu, Serghei Lîsenco, care au abordat mai multe subiecte:
     - Contextul național al asigurării calității studiilor;
     - Metodologia și procedura de evaluare externă a calității programelor de formare profesională;
     - Eficiența personală și dezvoltarea instituției;
     - Eficiența organizațională. Promovarea culturii dezvoltării.


   În scopul dezvoltării  eficienței organizaționale a Școlii Profesionale din or. Cupcini, urmează ca doamna Cucoară Svetlana să transmită colegilor cunoștințele  și schimbul de experiență acumulate, ca, ulterior, să fie implimentate în activitatea școlii.
   Administrația Școlii Profesionale din or. Cupcini aduce mulțumiri Fundației  Liechtenștein Development Service (LED) și Centrului Educațional Prodidactica, pentru COLABORARE.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu