joi, 21 noiembrie 2019


Am câștigat scrutinul electoral


   Partidul Pentru viitor al elevilor  din Școala Profesională, or. Cupcini au câștigat ieri, 20.11.2019, scrutinul electoral, care s-a desfășurat, între elevii școlilor din oraș, în casa de cultură a orașului Cupcini. Scrutinul a fost organizat de către proiectul “Împuternicirea tinerilor pentru cetățenie activă în Moldova” (ProDem 2). Proiectul ProDEM este implementat de către Hilfswerk Austria International în parteneriat cu AO Mostenitorii și AO Speranța, cu sprijinul Agenției Austriece de Dezvoltare  și Fundației ERSTE  Elevii noștri au decis să participle în acest proiect, deoarece scopul proiectului este de a contribui la consolidarea democrației în Republica Moldova prin angajamentul civic activ al alegătorilor tineri și celor care votează pentru prima dată (ATVPD).
   Acest proiect a fost elaborat de către următorii membrii ai partidului :
   Ungur Mihaela, liderul partidului;

   Membrii:
    1. Mîrza Romanița;
    2. Paduca Andrei;
    3. Borodulin Alexandru;
    4. Dobronevschi Sergiu.

   În prima parte a scrutinului liderul partidului Pentru viitor, Ungur Mihaela, și-a expus platforma electorală, propunând alegătorilor ca să susțină proiectul « Amenajarea unui parc de agrement cu zone de picnic în or. Cupcini ».
   Obiectivul proiect este: valorificarea recreaţională a teritoriului din orașul Cupcini; dezvoltarea comunicării între generații; stimularea dragostei față de carte, lectură; promovarea odihnei intelectuale, prin amenajarea unui loc ideal pentru odihnă în sânul naturii, în centrul  orașului.
   Prin acest proiect elevii școlii noastre doresc ca orașul Cupcini să devină oraș-model pentru alte localități din Republica Moldova. Elevii noștri propun  ca acest parc să fie amenajat  în fosta școală internat din orășel.  











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu