duminică, 3 noiembrie 2019


TEKWILL - 2019


   Ediția curentă a oferit tinerilor posibilitatea de a cunoaște, interacționa și stabili conexiuni cu lideri ai industriei IT din Moldova. Endava, Pentalog, Allied Testing, Amdaris, Inther Software Development, Orange Systems, Tacit Knowledge, Simpals, Noction, Moldcell, Gilat Satellite Networks MDC, Best4u Development, Development Aid, Esempla, Code Factory, Salt Edge vor fi prezente la eveniment cu sesiuni de orientare, ateliere, oportunități și recomandări.
   Evenimentul a fost gratuit și deschis pentru toți tinerii și tinerele interesate de oportunități de creștere și afirmare în domeniul TIC.
   ICT Career Orientation este organizat de către Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei, cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și a Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill”. Parteneri media ai evenimentului: Unimedia, Diez și Locals.
   Evenimentul are drept scop motivarea şi ghidarea tinerilor spre cunoaşterea şi valorificarea oportunităţilor de angajare, dezvoltare și avansare profesională în domeniul TIC. Peste 1300 de tineri au participat la ediția din 2019 ICT Career Orientation.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu