joi, 4 februarie 2021

 Bucate din legume – podoaba mesei


   Astăzi, 03.02.2021, elevii grupei 15, meseria Bucătar, sub îndrumarea maistrului – instructor, Guțu Piotr, au finalizat prima parte a modulului Prepararea garniturilor.
   Cerințele modulare ale compartimentului: Prepararea bucatelor și garniturilor din legume au fost: formarea competenţelor specifice pentru prepararea unui sortiment de bucate şi garnituri din legume şi ciuperci; respectarea procesului tehnologic şi a cerinţelor sanitaro-igienice.

   La finele orelor practice, elevii sunt capabili să:
    - pregătească locul de muncă;
    - efectueze tratamentul culinar al materiei prime;
    - prepare bucate şi garnituri din legume și ciuperci;
    - respecte cerințele tehnologice, indicii organoleptici de calitate, cerințele tehnicii securității la locul de muncă.

   Sperăm că aceste abilități își vor găsi timpul și locul potrivit și în cadrul altor module. 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu