duminică, 21 noiembrie 2021

„Etichetarea”


În data de 18.11.2021, în cadrul IP Școala Profesională, or. Cupcini, EEE,                  Martîniuc Roman, elevul grupei 24, meseria „Bucătar-Chelner” a organizat și desfășurat  o activitate cu genericul: „Etichetarea”.
Scopul activității a fost: însușirea faptului precum că etichetarea persoanelor poate limita potențialul individual al acestora și în aceeași măsură să afecteze procesele de relaționare între oameni.
Datorită aceste activități, elevii au căpătat abilități de a evita etichetarea; de a determina ce ne apropie sau ce ne face diferiți de ceilalți; de a construi și consolida bazele de încredere reciprocă.
Atunci când etichetele sunt ataşate oamenilor, poate fi dificil pentru un individ să mai scape de ele; individul poate ajunge să le accepte, le interiorizează şi crede că sunt adevărate. 

 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu