miercuri, 2 mai 2018

Concurs regional la meserie
”Operator pentru suportul tehnic al calculatoarelor”

  La data de 26 aprilie 2018, în incinta Şcolii Profesionale nr.5 din mun. Bălţi, a avut loc concursul regional: „Cel mai bun elev în meserie”.
   Acest concurs s-a desfăşurat la meseria „Operator pentru suportul tehnic al calculatoarelor”, la care au fost înregistraţi 9 participanţi din diferite şcoli profesionale. Cuvânt de deschidere i s-a oferit preşedintelui consiliului directorilor, dl Surdu Vladimir, prin care a dorit succes tuturor participanţilor.
   Din Şcoala Profesională or. Cupcini au participat 2 elevi: Muntean Victor-gr.26 şi Grosu Cristi –gr.36.
   Concursul s-a desfășurat în 2 etape: 1- partea teoretică, test on-line şi 2- partea practică la care elevii au trecut prin 3 module. Modulul 1 – Asamblarea şi dezasamblarea calculatorului, modulul 2 – Instalarea produselor program, modulul 3 – Instalarea reţelelor de calculatoare.
   Majoritatea elevilor au dat dovadă de cunoştinţe teoretice şi măiestrie profesională la toate 3 module.
   La finele concursului s-a efectuat totalurile, după care au fost înmânate diplome. Şcoala noastră se mândreşte cu 2 diplome:  Muntean Victor – diplomă deţinând locul III şi Grosu Cristi – diplomă de menţiune. De asemenea au fost înmânate certificate de participare maiştrilor care au fost în calitate de responsabili la desfășurarea concursului.
  Mulțumim elevilor pentru participare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu