miercuri, 2 mai 2018

Ziua ușilor deschise

   La data de 27.04.2018, în incinta Școlii Profesionale din orașul Cupcini, s-a desfășurat Ziua ușilor deschise.
   Instituția de învățământ și-a deschis larg brațele, ca să primească elevii din gimnaziile raionului. Sala de festivități a școlii a devenit o adevărată casă mare, în care oaspeții au avut posibilitate să facă cunoștință cu profesorii și maiștrii școlii noastre. Directorul interimar al ȘP Cupcini, Camerzan Violeta, a făcut o prezentare despre școală, familiarizând elevii nu numai cu proiectele internaționale în care activează școala, dar și cu meseriile pe care le studiază elevii.

   În timpul excursiei, elevii din gimnazii au avut posibilitate să facă cunoștință cu utilajul, atelierele, laboratoarele, sala de sport, cantina, dar și să facă niște încercări de mânuire a uneltelor de lucru și a utilajelor.





   Partea a doua a activității, Copacul meseriilor,  s-a desfășurat cu un deosebit interes din partea elevilor , deoarece ei și-au demonstrat preferința față de o meserie anume.


   Programul s-a încheiat cu un prânz pentru oaspeți. A fost un eveniment grandios și de mare responsabilitate, deoarece oaspeții noștri sunt potențialii elevi ai școlii noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu