luni, 7 decembrie 2020

Voluntariat pentru 
Promovarea Drepturilor Omului

    Elevii IP Școala Profesională, or. Cupcini au organizat, în data de 07.12.2020, o activitate de Voluntariat pentru Promovarea Drepturilor Omului. Această activitate a fost desfășurată în cadrul Proiectului Dezvoltarea abilităților de viață și a comportamentelor sănătoase în rândul elevilor din învățământul profesional tehnic pentru o bună pregătire de angajare în câmpul muncii , implementat de Fondul Națiunilor Unite pentru Populație în parteneriat cu Terre des homes Moldova și finanțat de către Agenția Austriacă pentru Dezvoltare din fondurile programului Cooperării Austriece pentru Dezvoltare.

   La decizia elevilor de a preveni și a controla infecția Covid-19, Educatorii de la Egal la Egal, la   intrare în instituție, înainte de începerea lecțiilor, au distribuit angajaților și elevilor câte o mască de protecție.

   În holul școlii a fost amplasat, de către  Educatorii de la Egal la Egal, un panou , pe care elevii au scris cuvântul Voluntariat. Fiecare literă a acestui cuvânt a fost completată cu noțiuni. Elevii au fost îndemnați să  inventeze și o poveste, folosind noțiunile identificate.

    Aceste activități de voluntariat, pe care le desfășurăm, la sfârșitul  fiecărui an calendaristic, aduc beneficii elevilor  profesionale, sociale și  emoționale.

 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu