miercuri, 9 decembrie 2020

Un final de modul


   Astăzi, 08/12/2020, elevii grupei 15 de la meseria Bucătar au finalizat modulul 3 – Prepararea supelor, care l-au susținut printr-o evaluare finală la orele de instruire practică.

   Au fost preparate diverse supe, precum:
    - Zama de găină cu tăiței de casă;
    - Corba de vițel cu ciuperci și tăiței;
    - Supă picantă cu asorti de mezeluri, etc.

   Maiștrii – instructori, ce au apreciat calitățile gustative ale supelor preparate au ajuns unanim la concluzia că obiectivele finale ale acestui modul au fost totalmente atinse la un nivel înalt. Elevii au fost bine pregătiți de evaluarea finală. Toți au avut echipamentul sanitar necesar, au respectat cerințele sanitare și cele de tehnica securității la locul de muncă. Toți elevii au dat dovadă de cunoștințe teoretice la tema dată. S-a observat, că mulți din elevi au preparat felurile date acasă de multiple ori. Servirea și calitățile gustative ale supelor preparate au fost de o înaltă calitate.
   Note bune și la următoarele evaluări!  
   Noi cunoștințe și noi abilități! 

 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu